.

.

Shanrya Fűzőlyuk Lyukasztóegység, DIY Oldalon Penész Fém Elektromos Fehér Hordozható Csomagtér Snap Kötőelem, Ruházat, Kiegészítők(10.0 mm)

Shanrya Fűzőlyuk Lyukasztóegység, DIY Oldalon Penész Fém Elektromos Fehér Hordozható Csomagtér Snap Kötőelem, Ruházat,

HUF 1605.15
Az áru mennyisége
A Това elérhető

Fűzőlyuk Lyukasztó - A különböző méretű gombok, fűzőlyuk, a méret a kiválasztott penész is különböző.A formák kaphatók, a 3mm, hogy 20mm.Kiválaszthatja, hogy a méret a penész szerint a méret a gombot.Karika Nyomja meg a - Egyszerű használat, könnyen fém fűzőlyukak derék öv, cipő.stb.Rögzítő Csat Penész - széles Körben használják a poggyász, övek, hevederek, nyomtatás, ruha, cipő, sapka, ruházat, elektronika, reklám -, illetve egyéb termékek.Fűzőlyuk Bunyósnak halála előtt Meghal Penész - Alkalmazandó, hogy a snap kötőelem, szegecs, szemes, stb.DIY légnyomás Csat Penész - Készült, magas minőségű acél, magas keménységű, erős, tartós. 1. Alkalmazható a snap kötőelem, szegecs, szemes, stb. 2. Széles körben használják a poggyász, övek, hevederek, nyomtatás, ruha, cipő, sapka, ruházat, elektronika, reklám -, illetve egyéb termékek 3. A különböző méretű gombok, fűzőlyuk, a méret a kiválasztott penész is különböző.A formák kaphatók, a 3mm, hogy 20mm.Kiválaszthatja, hogy a méret a penész szerint a méret a gombot. 4. Kiváló minőségű acél, magas keménységű, erős, tartós. 5. Egyszerű használat, könnyen fém fűzőlyukak derék öv, cipő.stb.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Grommet Die Mold
Optional Model:
3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm, 5.5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 17mm, 20mm
Material:
45# Steel
Product Color:
Metal Electric White
  :
Package List:
2 x Grommet Die Mold :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Hasonló termékek a kategóriában