.

.

Gonioa borospohár Tartó - Talpas Állvány Alatt Szekrény Fém Üveg Bor Jogosult a Szemüveg Tárolása Fogas Szervező a Kabinet Konyha Bar(Fekete, 3 Sor)

Gonioa borospohár Tartó - Talpas Állvány Alatt Szekrény Fém Üveg Bor Jogosult a Szemüveg Tárolása Fogas Szervező a Kabinet

HUF 1888.65
Az áru mennyisége
A Това elérhető

✔3 SOR borospohár TARTÓ : Hossz : 11.8 inch x Szélesség : 9 hüvelyk x Magasság : 2.7 inch.Minden rack, mely akár 9 szemüveg,attól függően, hogy a stílus, a üvegáru, lehet tárolni 6-9 szemüveget bázis 1.6" 3,5" - os. ✔GYÖNYÖRŰ KIVITELEZÉS : Készült magas minőségű, vas -, célja a magas minőségű bevonat.Ez hatékonyan megakadályozza a bor a pohár rack a oxidáló, illetve a rozsdásodás .Szépség, biztonság,könnyen tisztítható, hosszú élettartam. ✔KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Minden üveg rack lyukakkal,jön a szerelési hardver, könnyen telepített néhány perc múlva.Csak akkor kell használni egy csavarhúzóval csavarja be a csavarokat a fa a kabinet. ✔ALKALMAS TÖBB ÜVEG TÍPUSOK : Alkalmas a különböző üveg típusok, mint Burgundy poharak, poharak, koktél, szemüveg, stb.Lógni a poharakat biztonságosan, stabilan, ne aggódj szemüveg esik le, hogy a konyhában bár több rendet. ✔Helytakarékos : Kompakt, elegáns kialakítás lehet menteni pult, szekrény, bár kocsit, büfé, ketrec, kredenc tér.Eleganciát kölcsönöz íze, a haza vagy a kocsmába dekor ,valamint a legjobb ajándék bor szerelmeseinek.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában