.

.

ANTSHARE Samsung Galaxy S20 FE 5G az Esetben Vízálló, Beépített képernyővédő fólia 360° - Os Teljes Test, nagy teherbírású Védő Ütésálló IP68 Víz alatti tok Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 inch(Lila)

ANTSHARE Samsung Galaxy S20 FE 5G az Esetben Vízálló, Beépített képernyővédő fólia 360° - Os Teljes Test, nagy teherbírású

HUF 1213.65
Az áru mennyisége
A Това elérhető

【Tökéletes】kifejezetten a Samsung Galaxy S20 FE (6.5") 5 G.Pontos vágás, anélkül, hogy terjedelmes, biztosítják a tiszta hang, a tökéletes tapadás,könnyen hozzáférhet minden funkció. 【IP68 Vízálló tok】 IP68 Hitelesített Vízálló tok, védi a Samsung Galaxy S20 FE a víz.Vízálló akár 6.6 ft/2m víz alatt egy órára.Tökéletes bármilyen víz alatti tevékenységek, szabadtéri sport, napi használatra. 【360° - os Védelmet】 Teljes Testet Védő Esetében S20 FE.Feszes test, sokk-absoption sarok teszi ezt az ügyet ütésálló por sandproof, védi a Samsung Galaxy S20 FE minden időjárási körülmények között. 【Vezeték nélküli Töltés】Támogatás Egyértelmű vissza nem fogja blokkolni a vezeték nélküli töltés eltávolítása nélkül az ügyet.A telefon továbbra is jó hang, jó minőségű, az esetben, ha hív, zenét hallgatni stb. 【Magas, Érintés Érzékeny】 Beépített HD műanyag kijelző védő fólia megakadályozza, hogy a karcolás, sérülés, szennyeződés, szintén nem befolyásolja a touch-érzékenység beállítása, vagy a világosság; Átlátszó hátlap megmutatja a szépség, a Galaxy S20 FE 5 G.ANTSHARE Samsung Galaxy S20 FE Esetben Vízálló, Beépített képernyővédő fólia 360° - Os Teljes Test, nagy teherbírású Védő Ütésálló IP68 Víz alatti tok Samsung Galaxy S20 FE 6.5 inch(Lila)**figyelem**Továbbfejlesztett esetben támogatja az Ujjlenyomat-Olvasó sérülését.**Ujjlenyomat AZONOSÍTÓ művelet lépései**1. Húzza le a védőfóliát az ujjlenyomat-felismerés területén az ügyet, mielőtt installation2. Kérjük, ellenőrizze, hogy Nincs-képernyő védő a telefont, mielőtt telepíti az ügyet.Tisztítás a telefon képernyőjén.3. Tegye a telefont az esetben, pecsét, az ujjával nyomja meg a film az ujjlenyomat-felismerés területén a felső fedelet, hogy a film illeszkedik szorosan a telefont anélkül, hogy buborék.4. Add meg az ujjlenyomat-már megint az esetben az érzékeny ujjlenyomat-felismerés.Az ujjlenyomat-felismerés nem működik megfelelően, ha az ujjlenyomat-film levált.*Meleg Megjegyzés 1.Behelyezése előtt a telefon, akkor kövesse a felhasználói kézikönyv egy vízálló teszt - teszt a víz ellenállása egy papírtörlővel.Győződjön meg róla, minden lyukat, varrás le vannak zárva.2.Annak érdekében, hogy a telefon shell vízálló jobb a hatása, hogy a hangerő nem lehet olyan jó, mint vártam, de ez nem befolyásolja a használatát.* 1 év gondtalan Service We Vállalják, hogy a legjobb ajánlatot az értékesítés utáni szolgáltatás .

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában