.

.

YINKUU 8 1 Csapot, a Mosdó,a Telepítő, többcélú Csavarkulcs Vízvezeték Eszköz a Wc-csésze/Mosogató/Mosdó/Konyha Vízvezeték, Valamint Több (Piros)

YINKUU 8 1 Csapot, a Mosdó,a Telepítő, többcélú Csavarkulcs Vízvezeték Eszköz a Wc-csésze/Mosogató/Mosdó/Konyha Vízvezeték,

HUF 2143.80
Az áru mennyisége
A Това elérhető

Alkalmas a wc-csésze, mosdó, fürdőszoba, konyha, szerelés, stb.Aljzat stílus lehetővé teszi a könnyű hozzáférést át meglévő utánpótlási vonalait.Szűrő kosár mellékletet tartja csatorna egység, míg szigorítás szűrő dió.Egy fém betét lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan forgatás csere a csatlakoztatott tömlő dió vagy szerelt dió csaptelepek.Extra hosszú design lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető szerelés dió csaptelepek, permetezők, valamint labdát kakasok.Features1. Alkalmas a wc-csésze, mosdó, fürdőszoba, konyha, szerelés, stb. 2. Aljzat stílus lehetővé teszi a könnyű hozzáférést át meglévő utánpótlási vonalait. 3. Szűrő kosár mellékletet tartja csatorna egység, míg szigorítás szűrő dió. 4. Egy fém betét lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan forgatás csere a csatlakoztatott tömlő dió vagy szerelt dió csaptelepek. 5. Extra hosszú design lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető szerelés dió csaptelepek, permetezők, valamint labdát kakasok.Specifications Material : Eszköz acél+Műanyag Csomag included1 x Multifunkcionális Villáskulcs Készlet Notes1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba,köszönöm. 2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában