.

.

ciciglow Gyerekek Kamera, Hordozható Digitális Fényképezőgép Játék 2 Hüvelykes Képernyő a Nagy Felbontású Fotó, Videó Kamera Karácsonyi, Születésnapi Ajándékok Fiúk Lányok

ciciglow Gyerekek Kamera, Hordozható Digitális Fényképezőgép Játék 2 Hüvelykes Képernyő a Nagy Felbontású Fotó, Videó

HUF 3333.15
Az áru mennyisége
A Това elérhető

Élelmiszer‑minőségű ABS anyagból, kerek, aranyos alakú design, csúszásmentes, súrlódás‑ellenálló, kényelmes, lágy markolat, érdekel a pályázati bőr a gyermekek.Nagy kapacitású 400m Ah akkumulátor, erős kitartás, USB interfész könnyen pótolja a hatalmat.Egy jó fényképezőgép speciálisan gyerekeknek, jobb ajándék, mint a mobiltelefonok, illetve a játék konzolok, hogy lehetővé a gyermekek számára, hogy vizsgálja meg a saját világát. 15 féle rajzfilm képkeret, 9 féle különleges hatások, kapd el minden pillanatban a természet izgalom, de a támogatás több játék egyszerre.2 inch színes kijelző, támogatott nyelvek angol, Kínai, koreai, Japán.Szolgáltatás : 1. Élelmiszer‑minőségű ABS anyagból, kerek, aranyos alakú design, csúszásmentes, súrlódás‑ellenálló, kényelmes, lágy markolat, érdekel a pályázati bőr a gyermekek.2. 15 féle rajzfilm képkeret, 9 féle különleges hatások, kapd el minden pillanatban a természet izgalom, de a támogatás több játék egyszerre.3. Nagy kapacitású 400m Ah akkumulátor, erős kitartás, USB interfész könnyen pótolja a hatalmat.4. Egy jó fényképezőgép speciálisan gyerekeknek, jobb ajándék, mint a mobiltelefonok, illetve a játék konzolok, hogy lehetővé a gyermekek számára, hogy vizsgálja meg a saját világát.5. 2 inch színes kijelző, támogatott nyelvek angol, Kínai, koreai, Japán.Specifikáció : Elem Típus : Gyermekek Camera Material : ABSColor : Mint Látható Képek Súly : Kb. 170g/6oz PX : 15 MP Video felbontás : 1080 P/720 P/VGAStorage közepes : Tároló kártya, 32 G (kell venni külön-külön) Képernyő : 2.0 inch színes display Photo formátum : JPGVideo formátum : AVIPhoto keret : 15-féle rajzfilm képkeret, 9 féle különleges effects Function : kamera, videó, game Languages : angol, Kínai, koreai, Japanese Battery : Beépített lítium akkumulátor nem cserélhető 400m Ah How kell használni : 1. Nyomja meg hosszan a bekapcsoló gombot, hogy elindítsa a gép, a kék jelzőfény kigyullad, amikor a gép kezdett; a Hosszú nyomja meg a áram gombot ismét ki van kapcsolva, ezúttal a kék fény megy out2. A kamera módban van, nyomja meg a "Mode" gombot, hogy a kamera módban, de a fényképezőgép arány, valamint a kamera ikon jelenik meg a jobb felső sarokban a képernyő; Rövid nyomja meg a "Videó/Fotó" gombra, hogy elindítsa a felvétel, majd a felvétel jelzőfény villogni fog, jelezve, hogy a rögzítése folyamatban van.3. Fénykép üzemmód Nyomja meg a "Mode" swit.

Főbb jellemzők

Item Type:
Children Camera
Material:
 ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 170g/6oz
PX:
15MP 
Video resolution:
1080P/720P/VGA
Storage medium:
Storage card, up to 32G (need to buy separately)
Screen:
2.0 inch color display
Photo format:
JPG
Video format:
AVI
Photo frame:
15 kinds of cartoon photo frames, 9 kinds of special effects
Function:
camera, video, game
Languages:
English, Chinese, Korean, Japanese
Battery:
Built-in lithium battery, non-removable 400mAh
How to use:
1. Long press the power button to start the machine, and the blue indicator light will light up when the machine is started; Long press the power button again is off, this time the blue light goes out :
2. In camera mode, press the Mode button to switch to camera mode, and the camera rate and camera icon will be displayed on the upper right corner of the screen; Short press the Video/Photo button to start the recording, and the recording indicator will flash to indicate that the recording is in progress. :
3. Photograph mode Press Mode to swit :

Hasonló termékek a kategóriában