.

.

CHCCOYE 1200 Darab Gyorsjavítás Kristály Üveg Strasszos, Flatback Hot Fix, Kerek Drágakő, Kristály Kövek Kézműves Díszíteni A Ruhákat, Cipőt,Táskát stb. (Fény, Colorado Topáz, SS20)

CHCCOYE 1200 Darab Gyorsjavítás Kristály Üveg Strasszos, Flatback Hot Fix, Kerek Drágakő, Kristály Kövek Kézműves Díszíteni

HUF 1213.65
Az áru mennyisége
A Това elérhető

A gyorsjavítás Kristály üvegből vannak; Flatback Gyorsjavítás Strasszos Méret : SS20, átmérő 5mm, 1200 Db.Kiváló Minőségű, jól polírozott Gyorsjavítás strassz.Minden strasszos a csillogó, precíziós vágás sokoldalú, szolgálhat a gyönyörű díszek nap alatt a megvilágítás a fény.Flatback gyorsjavítás kristályok lehet használni, hogy minden legtöbb olyan felület, nagy DIY kézműves, add szikra, ruhával, mobiltelefon esetében,cipő, üdvözlőlap,öv vagy bármilyen más projektek.Ezek a gyorsjavítás strassz egy hő-aktivált ragasztó az alján, hogy olvad, botok, amikor a hő alkalmazni, használata a hot fix applikátor vagy a háztartási vasaló, hogy állítsa őket; a Gyakorlat segít alkalmazása előtt, kérjük, győződjön meg arról, hogy a ragasztó teljesen elolvadt, hogy stick erősen.Gyermekek kell használni felügyelete alatt egy felnőtt.Csak nyugodtan, értesítsen Minket, Ha Baj Van, Meg Fogja Oldani a Problémát Neked 24 Órán Belül.Várjuk, hogy lássuk a bling cikkek, fotók vagy vidoes a felülvizsgálat. ☀Strassz anyag : Üveg; Strassz Több fényes. ☀Strassz technika : Hot Fix / Vasalót (Gyorsjavítás ragasztó, már be van kapcsolva). ☀Strassz hotmelt ragasztó, könnyen alkalmazható a hot fix applikátor pálca vagy vas a ruha,a cipő,vagy egyéb tárgyak.Kérjük, ne hasonlítsa össze az olcsó gyanta vagy akril kristályok, sem fekete ragasztó strassz a szürke ragasztó üveg strassz. ☀Strassz funkció : káprázatos fényesség, erős ragasztó, alacsony hiba, tiszta edge - Gondoskodik a gyorsjavítás kristályok a kívánt mintát, vagy a hely; - Alkalmazza a hot fix applikátor vagy vas a gyorsjavítás strassz, várjon 10-15 másodpercet, hogy olvad a ragasztó teljesen. - Amikor a ragasztó felmelegedett, elolvad, átható a szál az anyag.Ahogy kihűl, a ragasztó megköt, majd véglegesen feltünteti a gyorsjavítás crystal, hogy a szálak.A hőmérséklet, a jelentkezési idő szükséges nyomás eltérőek lehetnek attól függően, hogy a rost vagy anyag választja.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában