.

.

FEKIDO Valentin Nap Szalvéta Gyűrű Készlet 6, Szép Rózsaszín Pillangó, nagy teherbírású Fényes Szalvéta Tulajdonosai,Asztal Dekoráció Valentin Nap a Hálaadás Karácsony, Esküvő, Születésnapi Party (Pillangó)

FEKIDO Valentin Nap Szalvéta Gyűrű Készlet 6, Szép Rózsaszín Pillangó, nagy teherbírású Fényes Szalvéta Tulajdonosai,Asztal

HUF 2563.65
Az áru mennyisége
A Това elérhető

【Kiváló Kézműves Design】 .. Ezek ezüst, rózsaszín pillangó szalvéta gyűrű készült tartós fém, biztosítja a Szilárd minőség, a pillangó design, illetve Csillogó ezüst, úgy néz ki, mint a gyönyörű, elegáns, amellett, Minden részletre gondosan csiszolt, illetve feldolgozott, Szóval ne aggódj, hogy fáj a szalvétát, akkor ez a bizalom. 【Szabványos Méretű Szalvéta Gyűrű】 .. A fém szalvéta gyűrű átmérője 1,6 cm, a mérkőzés a szalvéta teljesen, nem túl nagy vagy túl kicsi.Ez mind a praktikum, illetve díszítő értéke.Rózsaszín pillangó helymegosztást a szalvétát az asztalnál, éles, csillogó, plusz szemet gyönyörködtető.Nem csak a hab a tortán az asztalra, de azt is, hogy megmutassa, a finom íze. 【Érdekel Utasításokat】 .. A pillangó, gyűrű inlay nagyon stabil, nem könnyű leesni, ahhoz, hogy szabad újra használni.Kérjük, törölje le egy puha ronggyal, ha koszos, akkor, mint egy új, ha használja a következő alkalommal. 【Többcélú Alkalommal】. A szalvétát csat széles körben használt házassági évfordulója, gyertyafény, vacsora, Hálaadás Napja,Karácsony, Új Év, Évfordulós ünnepek, szülinapi buli, bankett, összegyűjtése este asztal dekoráció, meg még néhány különleges események, ideális ajándék Anyák Napja, Apák napja, Valentin Nap, Házavató ajándékozás, stb. 【Többcélú Alkalommal】. A szalvétát csat széles körben használt házassági évfordulója, gyertyafény, vacsora, Hálaadás Napja,Karácsony, Új Év, Évfordulós ünnepek, szülinapi buli, bankett, összegyűjtése este asztal dekoráció, meg még néhány különleges események, ideális ajándék Anyák Napja, Apák napja, Valentin Nap, Házavató ajándékozás, stb.Ezek a kedves, szép szalvéta gyűrű egy ilyen bájos mellett a vacsora asztal dekoráció a mindennapi élet, illetve más különleges eseményekre.Minden részletet ad az érzés, a szeretet tractfully azt mutatja, hogy a háziasszony melegen üdvözlöm az összes szíve amely hatni, hogy minden vendég a bulin.A szalvéta gyűrű teljes fém előállított, nagy gondossággal, a páratlan színvonalú biztosítása érdekében a felső tartósság, fényes szalvéta gyűrű, öltöny minden féle szövet szalvéta, törölköző.Anyaga : Fém.Méret : 1.4x2.4 Cm.Gyűrű Méret : 1,5 Hüvelyk.Csomag Tartalma : 6 Szalvéta Gyűrű.Ruha : Férfiak, Nők, Fiúk, Lányok, Unisex Felnőttek.Célok : Asztal Dekoráció, Éves Vacsora, Családi Összejövetel, 16 éves Születésnapi Party, Hálaadás Napja, Bankett, Bál, Gyertya, Vacsora, Karácsony, Esküvő, Fogadás, testvériség összejövetel, Karácsony Napján, a Hálaadás Napja, stb.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában