.

.

KFGDFD Anti-Kék Fény Szűrő-Anti-Vakító fény a TV-Képernyő Védő Anti-Scratch/por/Anti-Ujjlenyomat Film PET Anyag, Buborék Mentes Telepítés, Különböző Méretű (Szín : HD, Méret : 43 hüvelyk 942 * 529mm)

KFGDFD Anti-Kék Fény Szűrő-Anti-Vakító fény a TV-Képernyő Védő Anti-Scratch/por/Anti-Ujjlenyomat Film PET Anyag, Buborék

HUF 15622.20
Az áru mennyisége
A Това elérhető

★ANTI-KÉK FÉNY/ANTI-SUGÁRZÁS : Az anti-kék fény, TV képernyő védő fólia fogad el egy anti-kék fény bevonat, hogy kiszűrje a kár 380-495nm rövidhullámú kék fény a szemében.Ugyanakkor csökkenti a belső sugárzás hatása az LCD képernyőn, illetve csökkenti a hatását a sugárzás. ★ANTI-REFLEKTÍV/ANTI-VAKÍTÓ fény : A matt felület a TV-fólia csökkenti a tükröződést által a képernyőn, valamint gyengíti a fényerő a LED-es háttérvilágítás, így a képernyő fény válik, puha, nem vakító, csökkenti a szem fáradását. ★ANTI-SCRATCH/ANTI-UJJLENYOMAT/ANTI-ZSÍROS FOLT : A felület kezelt, fejlett technológiája az anti-semmiből védelem teljesítmény, valamint ellenáll a ujjlenyomatok, zsír, meg az ujjlenyomatok. ★KÖNNYŰ ÖSSZEÁLLÍTÁS : Ragasztó minden oldalról, könnyű összeszerelés, jó légáteresztő, lehet össze, többször is, nem visszamaradt ragasztó. ★MINDENKI SZÁMÁRA ALKALMAS : alkalmas rövidlátó emberek, irodai dolgozók, a szociális média, függők, online játékosok, a divat szerelmeseinek, stb.Márka : KFGDFDThe anti-kék fény tényező található az anti-kék fény film képesek elnyelni, majd szűrjük rövid hullámhosszú káros kék fény, ezáltal megakadályozza a kék fény, hogy károsítaná a szeme, a bőr.Érdekel a család, a gyerekek.Miután a TV-készülék csatlakoztatva van, a fény puha, tiszta a kép, de a szemei nagyon comfortable Name : TV képernyő védő film Material : PET magas minőségű material Color : Blue Thickness : körülbelül 0.24 mm Size : szélesség * magasság (27-75 cm-es TV) Vonatkozó emberek : everyonefeature : Megvédeni a TV-ben a gyerekek pets Protect nézők a káros kék light Protect a TV/monitor kijelző a véletlen sérülés, karcolás, valamint fingerprints Notice : 1. Ha bármilyen kérdése van a TV-képernyő védő, ne habozzon kapcsolatba lépni us2. Kérjük, az intézkedés a monitor vásárlás előtt meg kell mérni a belső képernyő nélkül frame3. Ha más méret kell, akkor lépjen velem kapcsolatba, hogy testre.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában